به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، رضا جوان، سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری منطقه یک گفت: در پی بررسیهای انجامشده و با توجه به نبود حفاظ طولی مناسب در بخشی از بزرگراه ارتش شرق و همچنین فرسودگی گاردریلهای موجود، لزوم اجرای اقدامات تکمیلی جهت ارتقای ایمنی این محور در دستور کار قرار گرفت.
به گفته وی، گاردریلهای فعلی به دلیل استحکام ناکافی، توان بازدارندگی لازم در زمان بروز تصادفات را نداشته و در برخی نقاط نیز به دلیل وجود نهر و رفیوژ میانی، پایههای فلزی پل عابر پیاده، احتمال انحراف به داخل و یا برخورد به این بخشها وجود داشت.
جوان تصریح کرد: در همین راستا و به منظور آرامسازی تردد، کاهش خطرات احتمالی و رفع نقاط حادثهخیز، عملیات تهیه، بارگیری، انتقال و نصب ۳۶ قطعه نیوجرسی بتنی ۶ متری در مجموع به طول ۲۱۶ متر در بزرگراه ارتش شرق پس از پل B۱۰، توسط اداره نظارت و اجرا انجام شد.
گفتنی است این اقدامات با هدف افزایش ضریب ایمنی مسیر و حفاظت از خودروهای عبوری در برابر خطرات احتمالی ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظر شما